Трг браће Милић преименовати у трг браће Мазреку!

Сведочимо о незабележеној бризи за народ! Вишевековна историја нам је препуна погрешних одлука јер су, до пре неколико година, сви без разлике мислили само на себе – од Св. Симеона преко Св. Саве и осталих из лозе Немањића. Посебну одговорност за страдање народа носе Лазар Хребељановић и жена му Милица. Јефимија је такође завела народ својом Похвалом кнезу Лазару везући је златом на свили.

Ни Карађорђе није мислио о будућности народа!
Због Балканских империјалистичких ратова треба да се кајемо!
Можемо ли икада окајати грехе победа у Великом рату?

Доста је заблуда! Зато нам је непходан храбар одлучан заокрет, којем не само да сведочимо, већ се заклињемо да са тог пута нећемо скренути. На ползу народа преузета је одговорност и јасно је речено – Нећу да попустим, и тачка!

Мора се почети тамо где су и учињене највеће грешке. У то име поздрављамо уклањање бине из северне Митровице. Била је симбол најновијег наставка наших вековних грешака и заблуда које више нећемо понављати! Кружни ток је права замена за бину – будућност 21. века!

У северној Митровици одмах треба одустати и од градње трга Цара Лазара, а све трагове трга браће Милић одмах треба уклонили. Будућност није упутно угрожавати сећањем на Кошаре.

Да ли је паметно потсећати НАТО да су изгубили битку на Кошарама? Наравно да није! Зато све трагове који потсећају на браћу Милић или било којег борца са Кошара одмах уклонити, а по могућности и борце! У име тог заборава, у име будућности, трг браће Милић који се налази у непосредној близини моста у северној Митовици преименовати у трг браће Мазреку.

Мудра је одлука да трг у насељу северне Митровице, Суви до добије назив – трг УЧК. Није јасно шта смо чекали до сада. Државе ЕУ уважавају часну борбу војника УЧК. Попуњавајући КПС бившим војницима УЧК-а, учинили су их једним од симбола европских стандарда које тек треба достићи.

Оснивач УЧК-а је Адем Јашари. Подржао га је и ожалио цео свет. Зато је за сваку похвалу што је трг у Бошњачкој махали у северној Митровици добио име Адем Јашари. Зарад будућности, требало би га прогласити за националног хероја, а широм Србије поставити споменике Адему Јашарију. Истовремено, зарад отклањања било какве сумње у потпуну промену свести, потребно је Краљево преименовати у Јашаријево, а Жичу срушити до темеља и рашчистити са Немањићима за навјек. Брисел ће ово сигурно поздравити, а са жељно ишчекиваним инвеститорима стићи ће и нама будућност неоптерећена прошлошћу.

Можда бисмо већ до краја године постали чланица ЕУ ако бисмо самоиницијативно, без спољних притисака, храм Св. Саве претворили у џамију, а Карађорђев споменик заменили спомеником Адема Јашарија. Овим изменама, уз изградњу Београда на води, додати још једну промену у самом центру. Обавезно променти име Теразија у далеко примеренији назив Клечка. Теразијску чесму је такође неопходно уклонити, чиме ће бити отклоњено било какво сећање на ослободилачке ратове. Уместо Теразијске чесме поставити реплику Кречне пећине. Медија центар преко пута Кречне пећине, на адреси Клечка бр. 3 биће право место одакле ћемо редовно обавештавати светску јавност да ни за јоту нећемо попустити у сопственом ослобађању од заблуда прошлости.

У име будућности – српске институције правосуђе, полицију, безбедност, школство, здравство … увести у институције самопроглашене државе Косово, коју нећемо никада признати! Од Медикуса направити највећи клинички центар на Балкану са најсавременијим центром за трансплатацију у којем ће се замењивати дотрајали органи Европејцима!
Хашима Тачија именовати за главног менаџера центра за трансплатацију!
Вилијамсону помоћи да докаже невиност оних које је Дик Марти без основа осумњичио!

Видовдан прогласити даном народног кајања!

Одлучни смо!
Слобода није мудар избор.
Живот у ропству је ипак живот!

– Вукица СТЕВАНОВИЋ